Är du en person som vill arbeta med att effektivisera byggnaders energiförbrukning & utveckla framtidens energiberäkningsapplikationer?

Vill du arbeta på ett ledande företag där du får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppdrag? Då är du den person vi söker!

 
Vi söker dig som har ett utåtriktad sätt och en ingenjörs bakgrund.
Som säljare arbetar du på marknaden i främst Europa med fokus på fabriker som tillverkar prefabstommar i betong. 
Du arbetar aktivt med marknadsbevakning, bearbetning och försäljning.Vill du lära dig att bli en stöttepelare för våra IMPACT kunder över hela världen.
Vi söker dig som har ett utåtriktad sätt och en ingenjörs bakgrund.
Du kommer arbeta med att supportera, utbilda och utveckla våra kunder inom IMPACT.Du är en högskole-/civilingenjör som vill arbeta med att sprida kunskap och sälja våra egenutvecklade och välkända program till befintliga såväl som nya kunder. Du vill arbeta på ett branschledande företag med fokus på kundnytta, service och hög kvalitet där du får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppdrag. Då är du den person vi söker!
Är du en högskole-/civilingenjör som vill arbeta med att sprida kunskap och sälja våra egenutvecklade och välkända program till befintliga såväl som nya kunder i Finland?

Vill du arbeta på ett branschledande företag med fokus på kundnytta, service och hög kvalitet där du får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande uppdrag? Då är du den person vi söker!