Denne side præsenterer lokal information og nyheder for Danmark. Fuld information om StruSoft og vores produkter bliver præsenteret i hovedafsnittet af denne hjemmeside (kun på engelsk). Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have yderligere oplysninger, kontakt venligst: Vice President, Dennis Kristensen,+45 23 25 25 64,dennis.kristensen@strusoft.com

Give Elementer optimerer deres arbejdsflow med StruSoft IMPACT

Aug 19  |  2015

Da Give Elementer startede med at benytte IMPACT, medførte dette en velkommen effektivisering i arbejdsgangen. Ved hjælp af en samlet database, 3D modeller og dataeksport deles projektets informationer automatisk til tegninger, produktion, montage og leverings-entreprenør.

read more >>

Konstruktions-BIM vækker begejstring i NIRAS Aarhus

Apr 14  |  2015

Det imponerende højhusprojekt Ceres Panorama, der opføres af A. Enggaard A/S, skyder 68 meter op over Aarhus bymidte og kommer dermed til synligt at præge bybilledet. Erfaringerne herfra har også løftet NIRAS’ BIM kompetencer endnu et niveau.

 

read more >>

Stabilitet i FEM Design 14

Nov 20  |  2014

FEM Design 14 er lige på trapperne.

En af de nye features er kontrol af stabilitet og glidning.

De andre features blive afsløret løbende op til release dagen.

read more >>
Udnyttelsesgrad

Universiteter og studerende

Jun 11  |  2014

Studerende og undervisere på tekniske universiteter har mulighed for at modtage gratis licenser. Følgende licenser tilbydes: fuld kommerciel netværkslicens til tekniske universiteter og fuld kommerciel studielicens på den studerendes egen computer.

read more >>

Axel torv Projektet

Jun 11  |  2014

På Axel torv midt i København er byggeriet af de 5 spektakulære tårne i fuld gang. Tårnene bygges på den tidligere Skala grund, og projektet følges tæt af byens beboere.

read more >>

Nyt Panum Institut

Jun 11  |  2014

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet bygger et samlingspunkt for international forskning og undervisning i sundhed og sygdom. Rambøll er ingeniør og vore programmer anvendes til beregning og tegning.

read more >>